Συναδέλφισσες/Συνάδελφοι,

Με χαρά ερχόμαστε να σας γνωστοποιήσουμε  τη σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Προμηθευτικού Συνεταιρισμού Υπαλλήλων Ι.Κ.Α., έτσι όπως προέκυψε μετά τις εκλογές της 17/3/2016, η οποία είναι η εξής:

  • Βασίλης Δημητροκάλλης –  Πρόεδρος
  • Γεωργία Ζαμπετάκη –  Ταμίας
  • Ελένη Νιαρχάκου –  Αντιπρόεδρος
  • Νίκος Προκόπης –  Γραμματέας
  • Μηνάς Στεφανάκης - Μέλος

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, αναλαμβάνοντας την διαχείριση του Συνεταιρισμού ευχαριστεί το απερχόμενο Δ.Σ., θεωρεί δεδομένη τη συνδρομή του κι έρχεται να επικοινωνήσει με όλους τους συναδέλφους τις βασικές του αρχές και το περίγραμμα των επιδιώξεών του.

Κατά πρώτον, δεσμευόμαστε για την διαφάνεια σε όλες μας τις ενέργειες, δεν έχουμε να αποκρύψουμε το παραμικρό : κάθε μας απόφαση - διοικητική και οικονομική – θα γνωστοποιείται στους συναδέλφους μέσω ηλεκτρονικών διαύλων, ενώ δεν θα λείψει και η φυσική μας παρουσία στα Υποκαταστήματα, όπου αυτή καθίσταται εφικτή. Στόχος, μέλημα και φιλοδοξία μας είναι να αποβούμε ουσιαστικοί και να καταφέρουμε να συσπειρώσουμε και πάλι όλους τους συναδέλφους γύρω από τον Συνεταιρισμό - έτσι όπως τον θυμούνται οι παλαιότεροι συνάδελφοι κι όπως σίγουρα τον επιθυμούν οι νεώτεροι. Συμπαραστάτη στη δύσκολη καθημερινότητα όλων, μα και βαλβίδα χαράς κι εκτόνωσης, που όλοι έχουμε τόσο ανάγκη.

Μεθοδικά θα επιδιώξουμε την επικαιροποίηση του Μητρώου των μελών, τον σταδιακό εξορθολογισμό της οικονομικής εικόνας του Συνεταιρισμού και παράλληλα, μέσα από δράσεις, συνέργειες και πρωτοβουλίες, θα εμπλουτίσουμε τα είδη των εμπορευμάτων που διατίθενται από το Πρατήριό μας, διευρύνοντας τη βεντάλια των δραστηριοτήτων μας.

Αρωγός και δύναμή μας η δική σας συμμετοχή. Κάθε στόχος που θα επιτυγχάνουμε θα αφορά όλους τους συναδέλφους ανά την επικράτεια κι όχι μόνο όσους έχουν την γεωγραφική εγγύτητα με μας. Ο Συνεταιρισμός είναι ιδιοκτησία όλων των μεριδιούχων του και όσο αυτοί πληθαίνουν, τόσο εκείνος θα ενισχύεται και θα μπορεί να διευρύνει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που θα διαχειρίζεται, προς όφελος όλων.   

Επιδίωξή μας, ο Συνεταιρισμός να γίνει χρηστικό εργαλείο για όλους τους συναδέλφους κι είναι τούτο σήμερα περισσότερο αναγκαίο από ποτέ,

Φιλοδοξία μας να τον καταστήσουμε ασπίδα και δόρυ συνάμα για όλους, κόντρα στων ημερών τα αδιέξοδα, 

Στόχος μας να λειτουργήσει ο Συνεταιρισμός έτσι όπως επιτάσσει η ιστορία του, εκπληρώνοντας τους σκοπούς για τους οποίους δημιουργήθηκε πριν 74 χρόνια , σύγχρονος κι εναρμονισμένος με τα σύγχρονα καταναλωτικά πρότυπα, τις ανάγκες και τις επιταγές της εποχής μας,

Υπόσχεσή μας να τιμήσουμε τις προσδοκίες όλων των συναδέλφων, λειτουργώντας με όλες μας τις δυνάμεις, ευσυνείδητα και με διαύγεια.

Παραμένουμε ανοιχτοί στις προτάσεις των συναδέλφων, των Παρατάξεων, των Συνδικαλιστικών Οργάνων και υποσχόμαστε πολύ σύντομα να δώσουμε δείγματα γραφής για τα όσα ευαγγελιζόμαστε.  

 

Για το Δ.Σ.

 

Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας
ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΚΑΛΛΗΣ ΝΙΚΟΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ