Στο πλαίσιο της εβδομαδιαίας ενημέρωσής σας για τις προσπάθειες που καταβάλλει το Δ.Σ. ώστε να προσελκύσει νέους προμηθευτές και συνεργάτες, ανακοινώνουμε πως επιτύχαμε τη συνεργασία μας με τον Συνεταιρισμό Εργαζόμενων Ο.Σ.Ε., ο οποίος αριθμεί 6.000 μέλη, προκειμένου να μπορούν να προβαίνουν σε αγορές από το Πρατήριό μας (τοις μετρητοίς ή με δόσεις). 

Την Τρίτη 12/4, θα συναντηθούμε με το Διοικητικό Συμβούλιο της Η.ΔΙ.Κ.Α. Α.Ε., ώστε να εξετάσουμε τους όρους συνεργασίας, προκειμένου τα μέλη του συλλόγου του να κάνουν χρήση των Υπηρεσιών του Συνεταιρισμού μας (μέσω διατακτικών και αγορών από το Πρατήριό μας).

Την περασμένη εβδομάδα, ομάδα ειδικών από την Διεύθυνση Τεχνικής και Στέγασης, επισκέφθηκε τον χώρο του Πρατηρίου μας, προκειμένου να εξετάσει και να μας προτείνει τρόπους για την καλύτερη διαμόρφωση και αξιοποίηση (εκθετική και αποθηκευτική) των χώρων του ισογείου και υπογείου.  

Επίσης, έλαβαν χώρα συναντήσεις με εκπροσώπους των τριών βασικών παρόχων τηλεφωνίας ( Cosmote, Vodafone, Wind ), όπου έγινε μια πρώτη συζήτηση κι αναμένουμε στη συνέχεια προτάσεις τους, για την προοπτική σύναψης συμφωνιών με τον Συνεταιρισμό, ώστε να παρέχεται η δυνατότητα στα μέλη μας να απολαμβάνουν υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας σε προνομιακές τιμές.   

Όπως έχουμε ήδη γνωστοποιήσει, στον χώρο του Πρατηρίου μας διατίθενται χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες, σε πραγματικά προσιτές τιμές, καθώς επίσης νέα είδη σε βρεφικά ενδύματα, παιδικά ενδύματα για κορίτσια, γυναικεία ένδυση, γυναικεία πορτοφόλια και τσάντες. 

Στην κατεύθυνση προσέλκυσης νέων προμηθευτών, επικοινωνούμε και συναντιόμαστε με Έλληνες βιοτέχνες και παραγωγούς και αφορμής δοθείσης, υπενθυμίζουμε την ανοιχτή πρόσκλησή μας προς όλα τα μέλη να έρθουν σε επικοινωνία μαζί μας άνθρωποι του περιβάλλοντος  τους, που θα μπορούσαν να συνεργαστούν με τον Συνεταιρισμό μας.

 

Για το Δ.Σ.

 

Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας
ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΚΑΛΛΗΣ ΝΙΚΟΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ